0457-200 56 info@jpmontage.se
Välj en sida

Om oss

Vad vi gör, vilka är våra kunder och om våra certifieringar.

Svetsning

Vi på J. Persson Montage AB utför all typ av svetsning i alla olika material. Vår styrka är ett stort yrkeskunnande tillsammans med mångårig erfarenhet av branschen. J. Persson Montage AB är det trygga valet för dig som uppskattar känsla för kvalité och noggrannhet. Vi har även ett eget måleri för att kunna behandla konstruktioner och andra typer av produkter, allt för att uppfylla de höga krav som vi ställer på oss själva.

En del av de material vi använder:  Stål – Rostfritt – Aluminium – Gjutjärn – Svart – Titan… Vi arbetar även i plast, PVC, PP, PE och mycket mer.

Välkomna att kontakta oss för era frågor och önskemål.

Montage & Smide

Vi på J. Persson Montage AB har inga begränsningar för vad vi kan skapa och montera. Vi arbetar med de flesta typer av material och tack vare vår fullt utrustade verkstad så är inget projekt eller önskemål för svårt för oss.

Vi gör allt inom: Stålkonstruktioner – Byggnadssmide – Trappor – Fastighetsarbeten – Dörrmontage och mycket mer.

Vi arbetar också ute på plats då vi hjälper till vid ombyggnader, tillfälliga produktionshöjningar, industriservice, förebyggande underhåll och mycket mer. Vi kan numera även erbjuda våra kunder laserskurna produkter. Vår nya lasermaskin tillåter oss att skära plåt, rostfritt, aluminium och många andra typer av material.

Vi jobbar även med alla förekommande arbeten i rostfritt, aluminium, mässing och legotillverkning till både bygg och industri.

J. Persson Montage AB uppmuntrar olika typer av specialprojekt och unika konstruktioner vilket inte bara gör oss till det självklara valet utan även till det säkra och trygga alternativet för dig som kund.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa just dig med.

Vår verkstad och maskinpark

Vår verkstad i Kallinge, 1 mil från Ronneby, är utrustad men den senaste tekniken och vi har verktygen för att skapa, reparera och montera olika typer av produkter, singelobjekt som legotillverkning. Tillsammans med vårt samarbete med ett vattenskärningsföretag kan vi även erbjuda vattenskurna produkter. I verkstaden arbetar vi väldigt mycket med olika typer av plåt, järn och smidesmaterial för att tillverka och skapa våra produkter.

I vår maskinpark finner man de flesta maskiner vår bransch har att erbjuda. Vi har den senaste utrustningen som hjälper oss att göra jobbet till en barnlek. I vår maskinpark så har vi bland annat:
– Lasermaskin (3000×1500) – Plåtsax (10×2500) – Kantpress (5×2500) – Rundvals (4×1500) – Hålstansmaskin – Excenterpress – Digital rörbockningsmaskin – Automatsågar – Flera svetsmaskiner – Plasmaskärare – Borrmaskiner – NC-styrd svarv – Manuell svarv – Fräs… och mycket annat.

Vi hjälper naturligtvis till med att ta fram ritningar och dataunderlag om det behövs, som en del av vår service.
Välkomna att kontakta oss för mer frågor och funderingar.

Årets företagare, Ronneby 2013
Våra kunder - vår viktigaste tillgång

Bland våra kunder finns det bl. a.:
Kockums Maskin – Proton Finishing Värnamo – Karosseriverkan – Euro-Lans – Backaryd – Berg & Berg Kallinge – Alcon Danmark – Industriverken Plåt & Emalj Ronneby – JITECH Ronneby – Kallinge processteknik – Cascades Djupafors Kallinge – Riksbyggen Karlskrona – Sankt Eriks Betong – Ragn-Sells Ronneby – ABRI Ronneby – Swede Matic Kallinge – Skanska Bygg…

Våra certifieringar

Vår certifiering enligt SS-EN ISO 3834-2 innebär att JP Montage:
Har utsett en ansvarig att leda och övervaka svetsarbetet
Låter alla svetsare avlägga prov för att bevisa sina kunskaper
Har kvalificerat lämpliga svetsinstruktioner för det dagliga arbetet
Kontrollerar att svetsutrustningar fungerar
Kontrollerar och dokumenterar utfört svetsarbete

Vår certifiering enligt SS-EN 1090-1 innebär att vi:
Kan CE-märka ståldetaljer för husbyggnader
Kontrollerar att underleverantörer uppfyller ställda krav
Uppfyller nuvarande och kommande krav på tillverkning och kontroll av bärande stålkonstruktioner                                     
Sparar lämplig dokumentation på utfört arbete